donderdag 22 maart 2012

Lappenmand

Ookal is de lente begonnen, de zon schijnt, toch gaat het me niet zo goed. Ik heb vorige week een cyste uit mijn borst laten snijden die flink is gaan ontsteken.
Hechtingen er weer uit, wond spoelen totdat alle pus eruit is. En dat is nog steeds niet.
En daar baal ik enorm van!!! Ik kan niet lekker vooruit, slaap slecht omdat ik een buikslaper ben en dat gaat nu niet natuurlijk. We zullen het maar een off-week noemen!

Tot quilten ben ik eigenlijk ook niet gekomen. Ik ben natuurlijk begonnen met de Jules-quilt, maar blok 1 is nog niet af. Als het goed is valt blok 2 vandaag of morgen op de deurmat. Er moet dus gewerkt gaan worden!

Wel heb ik een aanzetje gemaakt voor mijn vingerhoedjesquilt. Tijdens het quiltweekend van Dorry in Loon op Zand ben ik helemaal in de ban geraakt van Ingrid haar vingerhoedjesquilt. Ik heb dus een stempel gekocht en ben nu allerlei rood, roze, beige en bruine lapjes aan het vergaren voor de vingerhoedjes. Het ziet er helemaal gezellig uit!
Ik laat nog geen foto zien, dat is nog even een verrassing!

Ik wens iedereen een heel fijn en zonnig weekend toe!

Liefs,
Sabine

3 opmerkingen:

 1. Hè Sabine, dat is een flinke tegenvaller.
  Ik hoop dat je snel op gaat knappen. Aan het weer zal het niet liggen, de zon is heerlijk.
  Beterschap, liefs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé wat een pechvogel. Niet fijn. Mag je wel in het zonnetje vitamientjes tanken? Doe rustig aan en laat je maar verwennen.
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Sabine,

  Hopelijk gaat het snel beter.
  groetjes merian

  BeantwoordenVerwijderen